Hej !!

Tisdagen den 20 februari kl 10-12 i kråkslottet på TSK Malmen kommer vi tillsammans med Magnus Holmqvist, som är ansvarig för HEAD i Norge, att demonstrera HEADs strängningsmaskin.

HEAD som för övrigt är officiella strängare i bl a ATP:s Masters turneringar Indian Wells och Madrid

Vi kommer även att testa aktuella racketmodeller från HEAD. Vi börjar med att gå igenom strängningsmaskinen kl 10, för att sedan testspela aktuella modeller på HEAD mellan kl 11 och 12, cirka 12.15 kommer vi att avsluta med att bjuda på lunch på restaurant Jakthornet.

Vi hoppas att ni kommer och ser verkligen fram emot att träffa er.

O. S. A. senast torsdagen den 16 februari.

Maila till stefan@gsl.nu alt ring på 0709-169697 (Stefans mobil)

————————————————————————-

För några månader sedan släpptes ju de nya Radical spadarna och idag fick vi nya Prestige spadar med bland Prestige Tour, Pro, MP och S.

Vi har som vanligt 4 testbagar där vi regelbundet byter ut gamla modeller mot nyheter och vi tänkte höra om det är någon av er som är intresserade av att låna en väska. Att låna väskan kostar ingenting. Det enda som ni behöver göra är att om en sena går sönder vill vi att ni strängar upp racketen. ( senrulle finns i racketväskan) Frakten bjuder vi också på.

Head Prestige – kommer till Sverige idag.

Head Radical- kom i november 2017

Maila till niklas@gsl.nu om intresse finns. De uppgifter jag behöver är:

 

–           Kontaktperson:

–          Lev.adress

–          Telefon nummer

–          Samt mailadress ( om den avviker mot den jag får från er)

I bagen hittar ni bl.a följande våra populära tävlingsracketar i olika viktklasser: Prestige, Speed, Radical, Instinct. MXG och Extreme

Som vanligt är det först till kvarn som gäller.