Nu är det klart, Scandinavian Junior Tennis College slår upp portarna i Kramfors!

SJTC, Scandinavian Junior Tennis College, är i grund och botten tennisgymnasiet uppe i Kramfors som från och med augusti i år kommer vara drivet av EuroElite. Spelare som är födda 2001 och 2002 har nu chansen att bli den första årskullen som tar plats på SJTC från start.

Möjligheterna uppe i Kramfors kommer vara oändliga! Bland annat kommer man få ligga ute på ITF-touren 8-10 veckor per år och tiden hemma tränar man med Tennisgymnasiets tränare plus att en av EuroElites coacher kommer upp en vecka i månaden och kör sju dagar i rad med spelarna.

Konceptet som EuroElite går in med i gymnasiet är följande:

  • Utbildning i tävlingsmoment enligt EuroElites koncept
  • Utbildning till tennistränare
  • Fokus och medvetet arbete med studier, studieteknik och beslutsamhet för hög måluppfyllelse för att nå college stipendium
  • Utbildning i ledarskap, klubb management, marknadsföring och andra entreprenöriella förmågor
  • Utbytesprogram med Afrika för samarbete med Uganda Tennis Association för utbildning inom mjuka värden
  • Studiebesök till universitet i USA på sommaren

Med andra ord utbildas man givetvis till tennisspelare men även till att kunna bli tränare om man väljer det spåret.

Om man inte väljer att gå på gymnasiet i Kramfors full tid så finns det även möjligheter att ta del av konceptet på annan basis. Man kan komma och besöka akademin varannan månadsvis eller varannan månad eller för helgläger över tre dagar.

För att veta mer om det här projektet, kontakta Dave Bandelin på dave_phattennis@hotmail.com eller Henric Danielsson på henric@kramforstennis.net

SJTCBrochureMarch2017