Berätta lite om vem du är Matea!
Mitt namn är Matea Dapcevska, jag är en tjej på tolv år som har spelat i snart fyra år. Jag har nyligen flyttat från Blekinge till Skåne för att kunna utveckla min tennis ännu mer.  Jag satsar väldigt hårt på elitnivå för att nå min dröm som är att få spela på WTA och kunna vinna Grand Slams. Och förhoppningsvis bli världsetta. 
Var har du din träningsbas?
Jag tränar i VILJAN-tennis. TEAM VILJAN består av min huvudtränare Patrik Langvardt, samt David, Stian och Sandra.
Hur jobbar du ihop med dina tränare för att förbättra dina styrkor och svagheter ytterligare?
Tillsammans med mina tränare har vi gjort en tränings- och tävlingsplan som vi jobbar på och i den ingår att spetsa mina styrkor.
Vilka målsättningar har du för det här året samt längre in i framtiden?
Målsättningen för det här året och framtiden är att komma långt i kommande Tennis Europe-tävlingar. För att uppnå dessa mål så måste man tänka långsiktigt, det vill säga att påminna sig själv om sina målsättningar varje dag.
Vilket är ditt häftigaste tennisögonblick hittills i din karriär? Berätta mer om det! 
Jag har många men det absolut häftigaste tennisögonblicket i min karriär var när jag blev utvald av HEAD när jag deltog i ”The HEAD Talent Trophy”. Att representera Team HEAD och att få spela med världens bästa utrustning är en stor ära.
Vilken tycker du är den roligaste tennisövningen att köra? Berätta hur den går till.
Att spela tennis är aldrig monotont vilket gör att alla tennisövningar är kul. Jag längtar alltid till nästa träning för jag vet aldrig hur tränarna har lagt upp passen.
Ungefär hur många timmar tennis och hur många timmar fysisk träning tränar du i veckan?
Då jag satsar på elitnivå så innebär det att det blir många timmar tennis i veckan. Jag har fasta tider där jag både spelar tennis och tränar fys, men även mental träning. 
Vilket racket spelar du med och varför?
Jag spelar med den nya HEAD Graphene Touch Instinct MP Tour. Den har bra kontroll och den känns helt enkelt som att den är gjord för mig.